NAJAARSCOLLECTIE 2018.

DEZE COLLECTIE KUNT U NIET MISSEN!

De najaarscollectie van 2018/2019 is een feit! De dagen worden korter en kouder. Dat kan maar één ding betekenen: tijd voor een nieuwe garderobe! Bij Misura liggen de ateliers weer vol met prachtige stoffen van onder andere SCABAL, LORO PIANA, CACCIOPPOLI en ARISTON. Daarnaast hebben wij dit seizoen een extra uitgebreide collectie casual wear!UW MAATPAK SAMENSTELLEN IN AMERSFOORT OF ROTTERDAM.

De nieuwe collectie bestaat onder andere uit nieuwe variaties op de klassiekers. Zo zijn bijvoorbeeld de ruit en de krijtstreep weer helemaal terug. Deze designs zijn in een nieuw jasje gestoken en kunnen volledig naar smaak worden aangepast en gecombineerd.

Zo zijn de ruit en de streep minder strak en geven daardoor een minder contrast, het resultaat?
Een toegankelijke stof die makkelijk te dragen is!JASJES

Houdt u het liever bij een meer casual outfit? Geen enkel probleem! Een casual outfit kunt u nét iets speelser maken, door te kiezen voor een combinatie van verschillende stoffen.

Denk bijvoorbeeld aan een off-white katoenen broek met een grijs wol-cashmere maatjasje van SCABAL.OVERCOATS

De overcoat mag natuurlijk niet ontbreken in uw garderobe. Uiteraard kunt u deze met onze personal tailors tot in detail samen stellen!

Verzeker uzelf snel van een afspraak met onze tailors!DE MISURA CASUALS.

Dit najaar hebben we een extra uitgebreide casual collectie samengesteld voor u. Alle must-haves liggen klaar voor u, van een prachtige coltrui tot een verfijnde bodywarmer. Kom snel langs in een van onze ateliers want deze nieuwe collectie vliegt de ateliers uit! Bekijk de gehele collectie op onze Misura Casual pagina.WAAROM MISURA SARTORIA?

Met ons informele karakter streven wij ernaar om elke klant tevreden naar huis te laten gaan. Misura Sartoria is toegankelijk voor iedereen. Met een verse espresso doen wij er alles aan om uw winkelervaring zo prettig mogelijk te maken.

1. Wij leveren altijd kwalitatief hoogstaand maatwerk vanaf slechts € 499,-
2. Het vermaken van uw kleding is bij ons altijd kosteloos.
3. Uw maatwerk ligt binnen 1 maand klaar in ons atelier.
4. Fix It Friday: op vrijdagen bieden wij een extra service aan onze klanten.
5. Uw maatwerk ligt binnen 1 maand klaar in ons atelier.

Een Misura maatpak staat voor authenticiteit in materialen, details en ontwerp, én sluit perfect aan bij uw wensen. Een pak dat met liefde voor het vak is gecreëerd. Samen met onze adviseurs kiest u uit ons uitgebreide assortiment exclusieve stoffen. Met onze nieuwe najaarscollectie vers in de ateliers heeft u ruime keuze uit de nieuwste najaarstrends. Wij meten uw maten op via een referentiepak en laten uw persoonlijke patroon in ons atelier knippen. Houdt wel goed in de gaten dat de levertijd van uw maatwerk 1 maand in beslag neemt!Afspraak maken met Misura Sartoria