2 MAATPAKKEN MET ONGEKEND VOORDEEL.

Profiteer van oplopende kortingen tot wel € 499,- U heeft keuze uit de gehele Misura stoffen collectie. Maak een keuze binnen onze vier prijs categorieën of kies twee pakken uit verschillende categorieën. U heeft gegarandeerd voordeel op uw aankoop, dat is maatwerk van Misura.

ONZE CATEGORIEN.

2 maatpakken voor: Actieprijs
Essentials € 899,-
✂✂ Essentials Plus € 1.099,-
✂✂✂ Premium € 1.299,-
✂✂✂✂ Exclusive € 1.499,-

Essentials

De four-season super 100's zijn onze meest veelzijdige stoffen in de collectie. De essentials die niet in uw kledingkast mogen ontbreken. Van strakke business suits tot sportieve designs.

Essentials Plus

Een zeer fraaie uitbreiding van onze Essential collectie! Deze super 110's en super 120's kwaliteit leent zich perfect voor de dagelijkse pakkendrager.

Premium

Deze Premium collectie kent zich door luxe super 130's stoffen van bekende Italiaanse kwaliteiten. Mooie zachte stoffen welke aanvoelen als een tweede huid.

Exclusive

De ultieme verfijndheid in onze stoffen collectie. Keuze uit een zeer exclusieve super 140's en zelfs super 150's collectie stoffen van de bekendste Italiaanse en Engelse stoffen huizen. Ongeëvenaarde exclusiviteit!

2 MAATPAKKEN VOOR € 899,-

Betaal nu nog geen € 450,- per maatpak. Helemaal in úw stijl en met úw favoriete stoffen uit onze actuele wintercollectie. Scheelt u zomaar € 399,-

OF 2 UITERST EXCLUSIEVE MAATPAKKEN VOOR € 1.499,-

Met dezelfde liefde en vakmanschap voor u gemaakt. Ook tot in het detail naar uw wensen. Het verschil zit 'm in de stoffen. Daarvoor kiest u uit een kleine collectie van de meest exclusieve stoffenhuizen. En met de aanbieding van € 749,50 per maatpak bespaart u maar liefst € 499,-

Komt u snel kiezen?

Maatpakken

Loro Piana, Zegna & Scabal

Een Misura maatpak staat voor authenticiteit in materialen, details en ontwerp, én sluit perfect aan bij uw wensen. Een pak dat met liefde voor het vak is gecreëerd.

Wij meten uw maten op via een referentiepak en passen naar wens aan. Samen met onze adviseurs kiest u uit ons uitgebreide assortiment exclusieve stoffen, van onder andere de merken Dormeuil, Loro Piana, Zegna en Scabal.

Wat is een maatpak?

Van iemand als u is er maar één. Waarom zou u zich dan in een pak steken waarvan er in Nederland honderden worden verkocht? Het gaat er om dat de pasvorm, de stof en de afwerking uw persoonlijke stijl weerspiegelen. Zelfbewust, zodat u zich altijd goed en gemakkelijk voelt. Dat is maatwerk.

Wordt dit uw eerste Misura maatpak? Onze personal tailor Rick vertelt u meer over de basis van ieder Maatpak!

BESPOKE TAILORING.

Iedere aanpassing is mogelijk en u maakt hierbij diverse, persoonlijke keuzes.

Misura maakt ook kleermakerspakken, echt bespoke tailoring, door onze meesterkleermaker wordt voor u een speciaal patroon geknipt.

maatpakken-0
Afspraak maken met Misura Sartoria