De ultieme trouwbeleving.

Maken wij af met een huwelijksnacht cadeau!

Dat klinkt als muziek in de oren! Toch? Uw trouwdag is één van de mooiste dagen in uw leven en daar willen wij bij Misura Sartoria graag aan bijdragen! Deze keer gaan wij dan ook een stapje verder dan alleen het tot in detail samenstellen van uw unieke trouwpak:

Bij aanschaf van een maatpak t.w.v € 1.000,- ontvangt u een voucher voor een volledig verzorgde nacht met ontbijt in één van de 14 Apollo Hotels verspreid door heel Nederland!

Wij vertellen u in onderstaande video graag meer over de invulling van deze actie.

Wat zeggen anderen over ons ...

Misura Sartoria 9.7 uit 36 ervaringen

Ceremonia

Trouwpakken

Komt de mooiste dag van uw leven eraan? Gaat u trouwen, maar heeft u nog geen trouwpak? Dan bent u bij Misura Sartoria aan het juiste adres. Samen met één van onze adviseurs kunt u uw trouwpak tot in detail samenstellen.

Maak nu een afspraak en laat u inspireren door de prachtige trouwcollectie-stoffen. Ook biedt Misura Sartoria u aan om na openingstijden, ’s avonds of in het weekend, uw trouwpak samen te stellen.

Tevens is het mogelijk dat wij u op gewenste locatie bezoeken en dat we voor u klaar staan op de dag dat u gaat trouwen met onze speciale wedding service.

Laat u informeren door onze specialisten naar de fantastische mogelijkheden.

De prosecco staat koud!Afspraak maken met Misura Sartoria