First slide

Trouwpakken

Ceremonia

Komt de mooiste dag van uw leven eraan? Gaat u trouwen, maar heeft u nog geen trouwpak? Dan bent u bij Misura Sartoria aan het juiste adres. Samen met één van onze adviseurs kunt u uw trouwpak tot in detail samenstellen.

Maak nu een afspraak en laat u inspireren door de prachtige trouwcollectie-stoffen. Ook biedt Misura Sartoria u aan om na openingstijden, ’s avonds of in het weekend, uw trouwpak samen te stellen.

Tevens is het mogelijk dat wij u op gewenste locatie bezoeken en dat we voor u klaar staan op de dag dat u gaat trouwen met onze speciale wedding service.

Laat u informeren door onze specialisten naar de fantastische mogelijkheden.

De prosecco staat koud!Trouwpakken inspiratie-1

Wat zeggen anderen over ons ...

Misura Sartoria 9.7 uit 94 ervaringen

TROUWPAK INSPIRATIE AVONDEN.

Alles wat u moet weten voor uw perfecte trouwpak bij Misura Sartoria

Gaat u binnenkort trouwen maar heeft u nog geen idee hoe uw trouwpak eruit moet komen te zien? Of bent u benieuwd naar de maatwerk opties van Misura en wat wij voor u kunnen betekenen? Dan mag u onze inspiratie avonden niet missen!

Kom langs tijdens een van deze avonden en maak kennis met Misura Sartoria, de laatste trends op het gebied van trouwmode en laat u inspireren door onze tailors. In een sfeervolle setting zullen wij er alles aan doen om u wegwijs te maken in de wereld van trouwpakken op maat.

Wij zullen u deze avond onze exclusieve collectie stoffen laten zien en alles vertellen over de laatste trends. Onder het genot van een hapje en drankje beantwoorden wij al uw vragen en geven wij u persoonlijk en eerlijk advies.

Praktische informatie

Misura Sartoria Rotterdam
- Vrijdag 3 mei

Misura Sartoria Amsterdam
- Vrijdag 10 mei

Misura Sartoria Amersfoort
- Vrijdag 17 mei

Toegang: Gratis en geheel vrijblijvend (vergeet niet uw plek te reserveren!)

Ontvangst: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 - 20:30 uur

Na 20:30 uur is er tijd voor persoonlijk advies en staan onze tailors klaar om al uw vragen te beantwoorden.

EXCLUSIEF VOOR DE BEZOEKERS VAN DE INSPIRATIEAVOND

Om uw avond compleet te maken hebben wij een unieke aanbieding voor u klaar liggen. Bent u aanwezig op één van de inspiratieavonden, dan ontvangt u een exclusieve accessoire cadeaubon welke u tijdens de aanschaf van uw trouwpak kunt verzilveren.Trouwpakken inspiratie-1
Afspraak maken met Misura Sartoria