MISURA SARTORIA HAARLEM.

Maatpakken, trouwpakken en bedrijfskleding op maat.

In een riante villa met gratis parkeergelegenheid op eigen terrein zit Misura Sartoria Haarlem. In dit prachtige pand met tuin rondom kunt u in alle rust uw maatkleding uitzoeken. De tailors van deze vestiging werken uitsluitend op afspraak. Zij inspireren u in een warme woonkamersfeer.

TWEE TAILORS EN KLEERMAKER.

De twee tailors en kleermaker van Misura Sartoria Haarlem doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen bij het uitzoeken en op maat maken van uw kleding. De tailors staan de hele week voor u klaar met altijd eerlijk en persoonlijk advies op maat. Ook ná aanschaf van uw maatwerk kan de kleermaker eventuele reparaties of aanpassingen voor u doen. Doordat onze kleermaker er op vrijdag en zaterdag is, hoeft u nooit lang op uw maatwerk te wachten.MISURA SARTORIA BEDRIJFSKLEDING.

Naast zakelijke kleding, casual kleding en trouwpakken biedt Misura Haarlem ook bedrijfskleding op maat aan. Deze maatkleding maken wij aan de hand van uw wensen en kunnen wij op locatie meten. Zo bent u zeker van een goede bedrijfspresentatie en corporate look.

SERVICE EN GASTVRIJHEID.

Heeft u bij ons een afspraak? Dan verwennen wij u graag met bijvoorbeeld een lekkere espresso of champagne. Service en gastvrijheid zitten in ons bloed. Daarom zien wij het als vanzelfsprekend om u te ontvangen in een ontspannen en rustige omgeving waarin u zich op uw gemak voelt.ADRESGEGEVENS.

misura-haarlem
Atelier Haarlem
Florapark 3
2012 HK Haarlem
+31 (0)23 8330003

OPENINGSTIJDEN.

Ma.  Gesloten
Di. 10:00 tot 20:00
Wo. 10:00 tot 20:00
Do. 10:00 tot 20:00
Vr. 10:00 tot 20:00
Za. 09:00 tot 18:00
Zo. Op afspraak
Afspraak maken met Misura Sartoria