Third slide

Is uw garderobe al zomerklaar?

TWEE GAVE ACTIES VOOR U.

Het is zo ver! De zomer staat voor de deur. We hebben de afgelopen weken al van een voorproefje mogen genieten en wat bleek? Een hoop garderobes zijn nog niet summer ready! Hét perfecte moment dus om uw garderobe door Misura Sartoria op te laten frissen.

The Real Tailor heeft deze periode daarom maar liefst twee gave acties voor u klaarstaan!

Essentials by Misura.

Er is geen enkele garderobe die zonder een strakke basis kan. Denk aan een prachtig blauw maatpak of juist een klassiek grijs maatpak; zo'n basis past bij iedere gelegenheid. Met deze actie zorgt The Real Tailor ervoor dat u zelfs beide opties aan uw collectie kunt toevoegen!

U heeft de keuze uit een aantal speciaal geselecteerde, exclusieve stoffen uit onze 2017 voorjaar-/zomercollectie. Uw maatpakken worden voor u op maat gemaakt terwijl u op uw gemak uitkijkt naar de vakantie. En dat voor de zomerse prijs van €899! U bespaart hiermee al snel zo'n €399. Dat is snel verdiend!

aanbieding-1

Explore by Misura.

The Real Tailor heeft in deze categorie een aantal opvallende pakken voor u geselecteerd. Maatpakken met lef! Dat is toch gaaf?! Een mooie kans om zo'n uitgesproken en exclusief maatpak aan uw collectie toe te voegen.

Maak uw keuze uit een aantal geselecteerde exclusieve stoffen en laat deze periode maar liefst 2 exclusieve maatpakken 'met lef' aanmeten voor de aantrekkelijke prijs van €1499! Dat betekent een direct voordeel van maar liefst €499!

aanbieding-1
Afspraak maken met Misura Sartoria